Pahvihahmo, SaiPa-legenda

Osta itsesi tai SaiPan pelaaja Kisapuiston katsomoon kannustamaan SaiPaa  tyhjille katsomoille pelattavissa otteluissa!

36,20 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

SaiPa tarjoaa mahdollisuuden niin yksityisille ihmisille kuin yrityksille olla mukana tukemassa seuraa haastavina aikoina ja ostaa itsensä tai suosikkipelaajansa pahvihahmona katsomoon myös helmikuun kotiotteluihin. Fyysinen mukana oleminen ottelutapahtumissa toteutetaan noin 60 cm korkeilla kokoisilla pahvikuvilla, joissa on SaiPan Liiga-pelaaja tai päänä  toimitetun valokuvan kasvot liitettynä SaiPan pelaajan ylävartaloon tai nais- / miesvartaloon. Hahmot sijoitetaan Kisapuiston C-katsomoon ja näkyvät siten tv-kuvissa.

Tilaaminen, halutun kasvokuvan lataaminen ja maksaminen tapahtuvat SaiPa Shopin verkkokaupassa. Kuvaksi riittää puhelimen kameralla otettu kuva. Kuvan toimittava henkilö vastaa siitä, että hänellä on kuvaan oikeudet. Esim. Googlesta siepattu kuva ei kelpaa.

Viimeisen tyhjille katsomoille pelatun kotiottelun jälkeen pahvihahmon saa omaksi, nouto myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana SaiPa Shop IsoKristiinasta. Pahvit voidaan myös toimittaa toimitusmaksua vastaan.

Tilaukset helmikuun aikana!

Vaihtoehdot:

- Suosikkipelaajasi SaiPan tämän hetken Liiga-joukkueesta. Hinta 36,20 € sis. alv. / kpl.

- Omat kasvot SaiPan pelaajan tai kannattajan vartaloon Hinta 36,20 € sis. alv. / kpl. ehdot:

- Halutut kasvot SaiPa -pelaajan ylävartaloon ja haluttu yrityksen liikemerkki pelipaidan rintaan. Hinta 40 € sis. alv. / kpl, minimimäärä 4 kpl (kasvot voivat olla keskenään erilaisia, liikemerkit kaikissa samat). Tilaa tai ota yhteyttä SaiPan myyntitiimiin: mika.rikman@saipa.fi / 040 6765 112, vesa.kuitikka@saipa.fi / 050 379 4863.