Sputnik Fysion lahjakortit

Osta lahjakortti Sputnik Fysion fysioterapia- ja hierontapalveluihin.

Lahjakortin voi tulostaa välittömästi lahjansaajalle ja se käy maksuvälineenä Lappeenrannan ja Imatran Sputnik Fysiossa.

Alkaen 45,00 € / kpl sis. alv 24,00 %
  Kpl

Tuomme laadukkaan fysioterapian ja hieronnan kaikkien ulottuville.

Lue lisää sputnikfysio.fi

Fysioterapia ja OMT-fysioterapia

Fysioterapian tavoitteena on auttaa erilaisten tuki- ja liikuntaelinoireiden kanssa. Ortopedinen Manuaalinen Terapia (OMT)( – perustuu tarkkaan tutkimiseen ja kliiniseen päättelyyn. Terapiamuotoina käytetään mm. manuaalisia tekniikoita ja terapeuttista harjoittelua. Asianmukaisella ohjauksella sekä omatoimisella harjoittelulla pyritään tuki- ja liikuntaelinongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn.

 

Klassinen -ja urheiluhieronta

Klassinen hieronta sopii kaikille. Se on yksi tehokkaimmista lihasjännityksen ja lihaskivun lievitysmenetelmistä. Hieronta rentouttaa lihaksia ja nopeuttaa rasituksesta palautumista. Urheiluhieronta sopii myös kuntourheilijoille ja aktiivisesti harrastaville, koska otteet ja voimakkuus sovelletaan asiakkaan mukaan. Tarvittaessa huomiodaan myös harjoitus- ja kilpailuohjelma.

 

Urheilufysioterapia

Urheilufysioterapiassa otetaan huomioon kehityksen kannalta tärkeät sekä fyysiset- että psyykkiset tarpeet yhdessä valmennuksen kanssa. Fysioterapiaa toteutetaan sekä vastaanotolla että asiakkaan harjoitusympäristössä. Tavoitteena urheiluvammojen ennaltaehkäisy sekä lajivaatimusten mukainen suorituskyvyn optimointi, niin terveelle kuin mahdollisesti loukkaantuneelle urheilijalle tai kuntoilijalle.

Muut palvelut

Edellä mainittujen lisäksi tarjoamme myös muun muassa teippausta (Kinesio & Dynamic Tape) sekä testausta. Teippauksilla voidaan tarpeen mukaan avustaa ja tukea liikettä sekä lievittää kipua. Testeistä tarjoamme muun muassa monipuoliset ja luotettavat pyörätestit, rasvaprosentin mittauksen sekä seuroille MAS testit tulosten yksilöllisellä purkamisella.